0

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille

  • Nopeat toimitukset

  • 30 Päivän vaihto- ja palautusoikeus

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille
  • Nopeat toimitukset
  • 30 Päivän vaihto- ja palautusoikeus

Stayhardista

Stayhard on asiakaskeskeinen verkkokauppa muodista kiinnostuneille miehille. Tarjontaamme kuuluu vaatteita ja asusteita sekä tunnetuilta että uusilta jännittäviltä merkeiltä. Yritys on kokonaisuudessaan perustajansa Joakim Naumburgin omistama. Yritys käynnisti toimintansa vuonna 2005 ja on siitä alkaen kasvanut voimakkaasti täysin ilman ulkoista riskipääomaa.

Tällä hetkellä Stayhardin liikevaihto on noin 9,5 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on kolmisenkymmentä ja edustettuna on noin 150 tavaramerkkiä. Meillä on kaksi fyysistä liikettä ja verkkokaupalla on asiakkaita 28 maassa.

 

Tuotevalikoimamme

Stayhard tarjoaa laajan valikoiman, johon sisältyy suurten ja tunnettujen merkkien lisäksi uusia ja jännittäviä merkkejä. Hiljattain suoritetussa asiakaskyselyssä juuri valikoimaa pidettiin yhtenä Stayhardin tärkeimmistä vahvuuksista. Stayhard ei oleta, että kaikki tietyn kokoelman vaatteet sopivat asiakkaillemme, vaan valitsemme aina itse sopivia vaatteita kokoelmista.

Siten kaikki sivuiltamme löytyvä on sopeutettu sen mukaan, mitä asiakkaat haluavat. Lisäksi myymme vain tavaramerkkejä, joihin luotamme.

 

Muotisivusto tyytyväisemmille asiakkaille

Stayhard.com kehittyy jatkuvasti ja pyrkii tekemään ostoskokemuksesta yksinkertaisen ja mukavan. Teemme usein asiakaskyselyjä, joiden kautta saamme tietää mitä asiakkaamme haluavat.

 

Fyysiset liikkeet – Tule käymään, oikeasti

Stayhard erottuu muista verkkokaupoista siten, että meillä on myös fyysisiä liikkeitä Ruotsissa. Liikkeemme sijaitsevat kivenheiton päässä Göteborgin keskusrautatieasemalta ja Drottningtorgetilta, sekä pääkonttorimme yhteydessä Herrljungassa. Herrljungan liikkeen kautta on tarjolla koko Stayhardin verkkokaupan valikoima fyysisessä muodossa. Jos asiakas haluaa kokeilla tuotteita, joita ei ole liikkeessä, ne noudetaan nopeasti viereisestä keskusvarastosta.