0

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille

  • Nopeat toimitukset

  • 30 Päivän vaihto- ja palautusoikeus

  • Ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksille
  • Nopeat toimitukset
  • 30 Päivän vaihto- ja palautusoikeus

Vaihto ja palautus

Helppoa vaihtaa ja palauttaa - 14 päivän palautusoikeus


Asiakkaalla on täysi vaihto- ja palautusoikeus 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta edellyttäen, että tuotetta ei ole käytetty ja että se palautetaan vahingoittumattomana. Tuotetta saa siis toki sovittaa, jotta asiakas voi havaita, sopiiko se. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske alusvaatteita. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja havainneet sen vahingoittumattomaksi, palautamme asiakkaalle tilauksen hinnan. Kaikki palautettavat tuotteet on pakattava joko pussiin tai pahvirasiaan. Jos palautat kengät pahvirasiassa, sijoita alkuperäinen pahvipakkaus pakettiin tai pussiin. Älä kiinnitä osoitelipuketta suoraan alkuperäiseen pakkaukseen. Se vioittaa pakkausta, jolloin emme voi maksaa tuotteesta täyttä palautushintaa.
 


Vaihto


1. Varmista, että haluamaasi vaihtotuotetta löytyy varastosta.

Täytä palautus-/vaihtolomakkeeseen toivomasi vaate ja koko sekä oikea vaihtokoodi. Stayhard maksaa korvaavan tuotteen lähetyksen! Lähetämme vaihtotuotteen mahdollisuuksien mukaan heti samana päivänä palautuksen saavuttua. Lähetä tuotteen mukana palautuslomake. Kaikki palautettavat tuotteet on pakattava joko pussiin tai pahvirasiaan. Jos palautat kengät pahvirasiassa, sijoita alkuperäinen pahvipakkaus pakettiin tai pussiin. Älä kiinnitä osoitelipuketta suoraan alkuperäiseen pakkaukseen. Jos toivomasi vaate on loppunut varastostamme, ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostitse.

 
2. Vastaanotettuamme ja hyväksyttyämme palautuksen lähetämme sinulle uuden tuotteen mahdollisimman nopeasti. Jos uusi tuote on palautettua edullisempi, palautamme erotuksen. Vaihto sujuu tavallisesti 1-2 arkipäivässä sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet lähettämäsi tuotteen. Rahat palautetaan useimmiten 2 viikon kuluessa (lain mukaan enintään 30 päivän kuluessa).
 


 

Palautus


1. Täytä paketin mukana tullut palautuslomake. Kirjoita aina, mikä on palautuksen syy!

2. Lähetä palautuslomake tuotteen mukana. Kaikki palautettavat tuotteet on pakattava joko pussiin tai pahvirasiaan. Jos palautat kengät pahvirasiassa, sijoita alkuperäinen pahvipakkaus pakettiin tai pussiin. Älä kiinnitä osoitelipuketta suoraan alkuperäiseen pakkaukseen. Se vioittaa pakkausta, jolloin emme voi maksaa tuotteesta täyttä palautushintaa.

3. Vastaanotettuamme ja hyväksyttyämme palautuksen palautamme sinulle rahat (ks. alla).Reklamaatiot


1. Soita asiakaspalveluumme numeroon 09-865 84 74 tai lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen info@stayhard.fi heti vian havaittuasi.

2. Keskusteltuasi asiakaspalvelumme kanssa täytä paketin mukana tullut palautuslomake.

3. Palauta viallinen tuote sekä täyttämäsi palautuslomake meille. 

4. Saatuamme tuotteen ja hyväksyttyämme reklamaation maksamme sinulle tuotteen ostohinnan takaisin. Rahat palautetaan useimmiten 2 viikon kuluessa (lain mukaan enintään 30 päivän kuluessa).

 


Takaisinmaksu


Palautamme sinulla rahat ostotavasta riippuen eri tavoin (palautuksen, vaihdon ja reklamaation yhteydessä).

Korttimaksu
Palautamme rahat korttitilillesi. Jos olet maksanut pankki- tai maksukortilla, rahat palautetaan tilillesi. Palautussumma näkyy tililläsi pari päivää sen jälkeen, kun olemme palauttaneet rahat. Joissakin pankeissa summa näkyy tilillä jo samana päivänä.

Lasku
Palauttamasi tuote hyvitetään laskusta.

Rahat palautetaan useimmiten 2 viikon kuluessa (lain mukaan enintään 30 päivän kuluessa).